GXT 252 Emita Streaming Microphone

GXT 252 Emita Streaming Microphone

Професионален USB студиен микрофон в транспортен калъф, с висококачествен кардиоиден модел на запис; за поточно възпроизвеждане, подкасти, многогласен запис и акустична музика

системни изисквания

- Компютър или лаптоп с USB порт
- Windows 7, 8, 10

Топъл, богат и ясен звук
Когато създавате подкаст, записвате музика или влог, имате нужда от професионални резултати. С професионалния USB микрофон Emita ще можете да пеете, да рапирате или да записвате акустични инструменти, като осигурявате ясен и топъл звук. Кардиоидният модел на запис избира повечето звуци от предната страна на микрофона, като заобикалящите звуци едва се чуват. Това ви позволява да записвате с голямо фокусиране точно по начина, по който искате.
Шокиращо стабилен
Благодарение на тежката метална стойка и висококачествения амортизатор, микрофонът е стабилен върху всякаква повърхност. Амортизаторът възпрепятства предаването на вибрацията по стойката на микрофона, така че можете да продължите записа дори ако случайно сте ударили върху масата. Малките удари ще се абсорбират.
Двойно-екранен поп-филтър & с капачка от пяна
Мразите ли да си губите времето да редактирате вашите записи и да намалявате преградните съгласни (П или Б) или съскащите звуци? С включения поп-филтър с двоен екран ще имате подобрено качество на говора. Така сте сигурни, че всички ще ви чуват ясно, без да е необходимо сериозно редактиране. Капачката от пяна премахва звуците от вятъра, което е идеално при вземане на интервю на ветровито място.
Мобилно записване
Благодарение на здравия твърд алуминиев калъф, вашето студио за звукозапис може да стане мобилно. Вземете микрофона си с вас по време на път, калъфът ще гарантира безопасно съхранение по време на транспортиране. Професионалният USB микрофон Emita включва дигитална USB връзка, което го прави идеален за работа на всеки настолен компютър и лаптоп. Просто го включете и започнете да записвате. Не е необходимо нито инсталиране, нито драйвер.