Мнения на клиенти

Оценка за Ardes.bg:
4.7 (обща оценка от 311 мнения)
Danail Irinkov

Danail Irinkov

08 Октомври 2018

отлично

Благодарение на Марто Любчев много лесно днес избрах микрофон и видео карта, благодаря за бързото обслужване:))

Слав Попов

Слав Попов

03 Октомври 2018

добро

Обслужването е добро, но има какво да се подобри. Когато се прави поръчка с плащане по банков път и настъпва хаос - не се получава мейл с потвърждение или информация за поръчката, налага се да се звъни , за да им се напомни да изпратят фактурата. Ако се подобри този процес всичко ще е наред.

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте г-н Попов, Благодаря Ви за оставеното мнение. Обратната връзка от клиенти е много важна за нас, тъй като чрез нея подобряваме клиентското обслужване постоянно, а стремежът ни за постигане на 100% удовлетвореност е наша водеща цел. В двата телефонни разговора с Вас бе споменато, че са изпратени проформи-фактури на посоченият имейл адрес в поръчката, но поради някаква причина не сте ги получили. Бяха Ви изпратени повторно след това. Ще проверим за техническа неизправност в системата ни за информиране. На разположение сме, ако имате допълнителни въпроси или нужда от съдействие. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби тел: +359876396911 е-майл: v.velichkov@ardes.bg

Ахмед Ахмедов

Ахмед Ахмедов

30 Септември 2018

отлично

отлично

Христо Митков

Христо Митков

25 Септември 2018

отлично

Най-добрата компютърна фирма у нас. Изключително компетентен и висококвалифициран екип, който работи за клиента. Аз избрах Ардес за мен и моят компютър!

Вики Риджалски

Вики Риджалски

24 Септември 2018

отлично

отлично

Мехмет

Мехмет

19 Септември 2018

отлично

Здравейте, скоро купих от Вас MSI GP62M 7REX Leopard Pro updated модела. Избрах продукта Ви защото беше на най-изгодната цена на пазара. Благодаря Ви Ardes.bg

Здравко Георгиев

Здравко Георгиев

13 Септември 2018

отлично

Не бях чувал за Ardes до преди седмица, но сега бих ги препоръчал силно на всеки! Изключителен професионализъм! Микс от знания и желание за работа! Най-много ме впечатли желанието им да помагат на клиентите си и може би тук е мястото да изкажа огромни благодарности на Мартин Марков! Благодаря Ви за всичко! Така се прави бизнес!

Silvia Apostolova

Silvia Apostolova

11 Септември 2018

отлично

Много съм доволна от екипа.В него работят хора професионалисти и много добре подготвени!

Веси Димитрова

Веси Димитрова

31 Август 2018

отлично

Много съм доволна от вашия online консултант Венцислав Величков ! Получих любезен, бърз и компетентен отговор, поднесен по разбираем за мен начин, в предвид че съм жена!

Yanislav Veselinov

Yanislav Veselinov

24 Август 2018

задаволително

Жалко наистина ! Добро отношение по телефона, но може би трябваше да закупя продукта на място. След обаждане, че ще получа техниката която закупих в петък... трябваше аз да звъня да разбера какво става и се оказва, че трябва да я чакам в понеделник. Липсва комуникация ми се струва.... и все пак, Мерси за доброто отношение !!!

Венцислав Величков, Ardes.bg:

Здравейте, г-н Веселинов, Благодарим Ви за мнението, което сте оставили. Стремим се непрекъснато да подобряваме нашето обслужване, затова обратната връзка от клиенти е изключително важна за нас. За съжаление, както е било споменато в телефонния разговор, е имало забавяне от доставчика, за което ние също не сме били информирани навреме. Ето за това, в знак на компенсация за забавянето, от стойността на Вашата поръчка ще направим 3% отстъпка. На разположение сме, и ще Ви съдействаме, ако имате допълнителни коментари или въпроси. Поздрави, Венцислав Величков Ръководител Отдел връзка с клиенти и онлайн продажби тел: +359876396911 е-майл: v.velichkov@ardes.bg ---------------------------------------------------------------- АРДЕС Информационни Технологии ЕООД тел: 052 603485, 609140 нац. тел: 0700 15060 www.ardes.bg Ще се радвам да споделите Вашето мнение за нас на: https://ardes.bg/comments Научавайте първи за нашите новини и промоции: https://ardes.bg/subscribe-bar ===================================== Ардес Информационни Технологии ЕООД работи от 20 години на българския пазар.

Следваща
АРДЕС Е ПРЕДПОЧИТАН ПАРТНЬОР ОТ: